OBRES A CASA

Vols fer una reforma a casa? Renovar el bany o la cuina, posar parquet, canviar les portes o les finestres, instal·lar un aire condicionat o substituir la banyera per un plat de dutxa?

A Arquitecte Tècnic Girona t’oferim solucions a preu tancat. Amb nosaltres, disposaràs d’un servei tècnic professional que, a més d’estalviar-te els maldecaps que poden ocasionar unes obres a casa, et resoldrà qualsevol dubte, des de l’inici fins al final de la garantia. Escull l’oferta que més et convingui segons les teves necessitats: tu tries el paleta, el lampista, el fuster, el guixaire o el pintor de la teva confiança; i si no, també et podem assessorar.

Nosaltres no som constructors: tu portes el teu. Que no et venguin gat per llebre!

INVERTEIX EN TRANQUIL·LITAT I QUALITAT: contracta els serveis individualment o tria un servei tot inclòs a partir de 500,00 €

Estudi inicial de necessitats (0 €)

Explica’ns el teu projecte, per més petit o gran que sigui: et donarem unes primeres directrius a seguir sense cap mena de compromís.

Quin tipus de permís d’obra s’ha de sol·licitar a l’ajuntament, i quina documentació cal presentar? Comunicació prèvia, declaració responsable, llicència urbanística… Cada ajuntament disposa d’un catàleg de tràmits diferent i s’ha d’escollir l’adequat. Cal estudiar si es necessita una ocupació de la via pública per al contenidor o sac de runa, per a l’aplec del material…

I no oblidem les taxes i els impostos, perquè és important saber quines càrregues públiques tindrà l’obra segons els permisos que es necessitin.

També et podem dir, de manera aproximada, quin és el cost total del que vols fer!

Assessorament previ (des de 50,00 €)

Deixa’ns entrar a casa teva: comprovarem l’estat actual de l’habitatge i, segons la idea que tinguis, et facilitarem altres possibilitats, perquè puguis contrastar-les, i et plantejarem els pros i els contres de la teva proposta, per assegurar-te d’escollir l’opció més adequada. Tingues en compte que no es fan obres cada dia, i la intervenció la fas, probablement, amb la intenció que et duri tota la vida.

També cal tenir present que, segons el tipus d’intervenció previst, s’haurà de sol·licitar una presa d’acords a la comunitat de propietaris. Nosaltres ens encarregarem de redactar-te la necessitat, perquè la puguis incloure a l’ordre del dia i presentar-la en junta, i, si cal, vindrem a la reunió de veïns.

Si el que necessites és replantejar un plànol a la finca, no ho dubtis i posa’t en contacte amb nosaltres: et situarem geogràficament els punts que ens faciliteu tu o el teu tècnic.

Redacció de necessitats (des de 350€)

Una vegada tinguis clara la intervenció, farem un aixecament de la zona. Elaborarem plànols tant de l’estat actual com del reformat, per poder-los contrastar i fer-nos una idea del resultat, i redactarem un estat d’amidaments amb totes les ordres de treball necessàries perquè el teu projecte hi quedi reflectit.

Aquests documents plasmaran tot el teu projecte, amb els acabats que ja haurem escollit. Així, podrem demanar pressupostos a unes quantes empreses de la teva confiança seguint un únic criteri, i evitarem que cada industrial pressuposti coses diferents.

Comparatiu d’industrials i contractació (des de 150 €)

Així que tinguem els diferents pressupostos, farem un estudi de les ofertes: crearem un quadre comparatiu i analitzarem tant les diferències de preu entre unes i altres com els motius, perquè no només cal tenir en compte el preu final, sinó també assegurar-ne la qualitat i l’efectivitat.

Finalment, t’ajudarem en la contractació de l’industrial. S’ha de formalitzar una relació contractual professional, i nosaltres t’ajudarem a redactar el contracte d’obres. És important definir la contraprestació de l’execució de l’obra per part d’un tercer, els preus, les garanties, els terminis, els treballs fora de pressupost… No t’emportis sorpreses! L’obra no t’ha de costar més del pressupostat.

La llicència d’obres (des de 50 €)

Les diligències són per nosaltres, ens encarregarem de sol·licitar i tramitar la documentació necessària segons la intervenció que s’ha de realitzar. En farem el seguiment i t’avisarem del dia que pots iniciar les obres. En el cas de que s’hagi de sol·licitar una ocupació de via pública puntual també ho tramitarem segons les necessitats de l’obra. Prèviament ja t’haurem informat dels costos que això implica, tenint en compte les taxes i els impostos.

Seguiment i final d’obra (des de 200 €)

Deixa les diligències a les nostres mans: nosaltres ens encarregarem de sol·licitar i tramitar tota la documentació necessària en funció de la intervenció que vulguis dur a terme. En farem el seguiment i t’avisarem del dia en què pots començar les obres. En cas que s’hagi de sol·licitar una ocupació puntual de la via pública, també ens ocuparem de tramitar-la segons les necessitats de l’obra. Prèviament ja t’haurem informat dels costos que això implica, tenint en compte les taxes i els impostos.