Estàs interessat a adquirir una nova propietat? És una inversió a curt o llarg termini? Vols que sigui la nova ubicació de la teva llar o negoci?

Inspecció per a nous propietaris

Si has respost que sí a alguna de les preguntes anteriors, ets al lloc idoni! Informa’t i assessora’t, perquè sempre és important envoltar-se dels millors especialistes en la matèria.

No s’adquireix un immoble cada dia. Aquesta operació no tan sols comporta obligacions, sinó que també genera tot un seguit de responsabilitats de compliment obligat pel que fa a l’estat de manteniment i conservació tant de les zones comunes com de les privatives. Cal ser conscient, així doncs, que les visites inicials tenen una importància aclaparadora, ja que ens podem trobar molts vicis ocults que l’actual propietari desconeix, i també pot ser, al contrari, que els diferents espais s’hagin sotmès a tècniques de maquillatge immobiliari o home staging.

No deixis que t’enamorin els mobles, la decoració o una taula parada: podrien estar amagant una patologia que et portarà maldecaps durant molts mesos, i un cop oficialitzada la compravenda et costarà molt demostrar la responsabilitat del vici ocult anterior al contracte.

Necessites un ull crític, totalment imparcial, que valori l’estat actual i els vicis que tingui o pugui tenir l’edificació i en faci una inspecció tècnica ocular in situ. Això és especialment important si es tracta d’un edifici antic o que ha estat habitat durant molt temps. Et cal algú que sàpiga mirar a través de la decoració i la pintura, que et doni una visió en mode de radiografia de l’immoble i que, a més a més, sigui capaç de resoldre tots els teus dubtes i oferir-te diferents possibilitats futures de compartimentació, millora i condicionament.

S’ha de revisar la condició urbanística del lloc on es troba l’immoble, el seu estat legal, les capacitats i intencions de la comunitat de propietaris, l’habitabilitat, l’eficiència energètica i l’estat de conservació, així com inspeccionar totes les solucions constructives i les instal·lacions que componen l’edificació, des de la fonamentació que forma l’estructura fins a la pintura de les parets o l’estat de l’acabat protector de la coberta.

Encarrega’ns la teva inspecció tècnica in situ i, si el necessites, demana’ns l’informe tècnic resultant.

A partir de 100,00 € + IVA*

Vols que t'acompanyem a veure l'habitatge?

Per un preu a partir de 100 € + IVA, vindrem amb tu a revisar la finca i allà mateix et direm quins són els PROS i els CONTRES, a més de plantejar-te algunes de les possibilitats i intervencions immediates i properes que requereix.

Si ho desitges, podem redactar un informe tècnic en el qual resumirem els punts comentats el dia de la visita, a més d’adjuntar-hi tota la documentació urbanística i cadastral disponible.

 

* Tota inspecció que s’efectuï fora de la ciutat de Girona té un cost extra de 50 €, IVA inclòs.

 

CONTACTE AMB NOSALTRES

Carrer Gironella, 1 17005 (Girona)