Acredita que el teu habitatge compleix les condicions mínimes d’habitabilitat que preveu la normativa

Cèdula d'habitabilitat

La cèdula d’habitabilitat acredita que un habitatge compleix les condicions mínimes d’habitabilitat previstes per la normativa vigent i, per tant, és apte per destinar-lo a la residència de persones. Si fa referència a un habitatge preexistent, s’anomena cèdula de segona ocupació.

La cèdula d’habitabilitat és necessària per transmetre un habitatge en venda, lloguer o cessió d’ús, en primera transmissió o en qualsevol de les posteriors. També serveix per donar-se d’alta dels serveis d’aigua, electricitat, gas i telecomunicacions, entre altres. Si et trobes en alguna d’aquestes situacions, assegura’t que tens la cèdula vigent: truca’ns al despatx i nosaltres et farem la consulta sense sap compromís

És important tenir en compte que les cèdules d’habitabilitat anteriors al 2004 tenen una validesa de 10 anysmentre que les posteriors passen a tenir-la de 15 anys, tant en primera com en segona ocupació.

A partir de 100,00€ IVA inclòs*

Necessites actualitzar o obtenir la teva cèdula?

Per un preu a partir de 100 €, IVA inclòs, podràs aconseguir-la sense moure’t de casa. En cas que també necessitis el certificat d’eficiència energètica, a més, et farem un descompte del 25 %.

El preu inclou el procés d’inspecció, la redacció, les diligències, les taxes i els registres col·legials.

 

* Tota inspecció que s’efectuï fora de la ciutat de Girona té un cost extra de 50 €, IVA inclòs.

CONTACTE AMB NOSALTRES

Carrer Gironella, 1 17005 (Girona)